Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Melle – “On the Road”

Ook al heeft Melle werkelijk niets te maken met de Man van Melle (met wiens eenzaamheid we dezer dagen allemaal wel in bepaalde mate kunnen sympathiseren), raden we je deze Melle toch aan! De twintiger afkomstig uit Leiden vindt inspiratie in bands als The Beatles, Tom Odell en Coldplay, wat inderdaad een goed beeld geeft van wat je van zijn muziek kan verwachten.

Zijn nieuwe single “On the Road” verhaalt over het accepteren van moeilijke momenten en het blijven vooruitgaan ondanks alles. Melle’s boodschap is dus van duidelijk nut vandaag de dag. Het nummer kan een hart onder de riem steken, maar kan evengoed dienen als simpelweg een aangename luisterbeurt. “On the Road” is dan ook een fijn indie/folknummer geworden dat ons voor zich wint met z’n pretentieloze strofes. Ook de radiostations zouden wel eens blij kunnen zijn met een song die zo goed in het oor ligt als deze. Nu, net daardoor wordt het ook wel iets te langdradig. Los daarvan zit er absoluut iets in voor liefhebbers van Odell en consorten.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Filmpje van de weekNieuwe singles

Filmpje van de week 12 - 18 oktober

Deze week was een drukke week in filmpjesland. Toch slaagde niemand er in om echt te overtuigen, het gevolg hiervan is dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.