Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single H.E.R. – “Wrong Places”

De Amerikaanse r&b-ster H.E.R. is al lang geen onbekende meer en werkte al samen met Bryson Tiller, Daniel Caesar en Ed Sheeran. Hoewel ze vaak haar eigen nummers schrijft, is “Wrong Places” geschreven door Raquel Castro. Het komt dan ook voort uit de Amerikaanse show Songland, waarin songwriters samenwerken met producers om zo hun single aan gevestigde waarden in het muzieklandschap te verkopen. Niet enkel H.E.R. nam deel aan het programma, artiesten waaronder John Legend en The Jonas Brothers waren er ook al te gast.

“Wrong Places” gaat over de liefde, een thema dat de rode draad vormt van veel H.E.R.-nummers. Haar zwoele stem smelt dan ook heel mooi samen met de zoete songtekst, al mist het nummer haar typerende r&b- en trapinvloeden die we te horen kregen op haar laatste album I Used To Know Her. De minimalistische beat gecombineerd met het gitaarspel maken van “Wrong Places” een heel intiem en gevoelig nummer waarmee we teruggekatapulteerd worden naar haar eerder werk van 2017.

Wie meer wil weten over het nummer kan een kijkje gaan nemen op de YouTube-pagina van Songland.

Facebook / Twitter

1 mei 2020

About Author

Charlotte Coeman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief