Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rachèl Louise – “Something That Feels Right”

Rachèl Louise tourde al met artiesten als James Morrison, AURORA en Bløf en bracht in 2017 haar ep Big Girls uit. Daarna was het relatief stil rond de solocarrière van de Amerikaans-Nederlandse singer-songwriter. Stilstaan lijkt niet in het vocabularium van Rachèl Louise voor te komen, want naast liedjes schrijven voor anderen en zichzelf, deelt ze sinds 2018 het podium met Elske deWall en Krystl in het countrypop trio The BlueBirds. Dit jaar werd de solostilte doorbroken op Valentijn met de single “I Get High”, maar nu is er “Something That Feels Right”.

Op “Something That Feels Right” wordt de rode draad doorgetrokken en horen we een elektronisch popnummer dat niet op de oppervlakte blijft zweven. Het nummer gaat over het binnenblijven met een nieuwe liefde en werd geschreven in Los Angeles. Nu we met z’n allen nog even in ons kot moeten blijven, is het nummer actueler dan ooit. ‘I want you here all the time, just talk about nothing, we could be something, something that feels right’, klinkt het in een bijzonder aanstekelijk refrein. Opvallend is de mooie vocale klankkleur in combinatie met een elektronische productie waarin synths en drums het geheel mooi aanvullen.

Facebook / Instagram / website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

24 april 2020

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief