Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Octavian feat. Santi, Obongjayar & Take A Daytrip – “Poison”

© CPU – Maxim Meyer-Horn

Voor veel hiphopfans is het uitkijken naar het eerste album van Octavian. De Brit werd in 2019 uitgeroepen tot BBC Sound Of, maar is al langer een van de meest veelbelovende Britse artiesten. Ondertussen heeft Octavian al twee mixtapes uit en werkte hij samen met gevestigde waarden als Skepta, A$AP Ferg, Smokepurpp, Diplo, Mura Masa en The Blaze. Zijn opmars zet hij duchtig voort en ook in de VS begint zijn naam een belletje te doen rinkelen. Na de zomerse Skepta-samenwerking “Papi Chulo“, gaat Octavian ook met “Poison” voor tropische vibes en starpower.

Voor “Poison” kon Octavian deze keer rekenen op de diensten van Santi, Obongjayar en de succesproducer Take A Daytrip. Een bijzonder slimme zet om aan zijn naambekendheid in de VS verder te werken, want “Poison” is een nummer dat heel goed zou kunnen aanslaan. De beat van Take A Daytrip krijgt ons meteen in een zomerse stemming dankzij zijn afrobeat en dancehall invloeden. Het refrein werd ingezongen door Obongjayar, die mede dankzij zijn galant stemgeluid zijn stempel op het nummer kan drukken. Ook de Nigeriaanse afropopheld Santi heeft een aanzienlijk aandeel aan “Poison” en zorgt met zijn strofe voor lach op het gezicht. Toch is “Poison” vooral een typisch Octavian nummer geworden, waar dat de Brit ons met zijn ongeëvenaarde flow en drip weer helemaal mee kan overtuigen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

22 april 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief