Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joji – “Gimme Love”

Joji is nog lang niet uitgezongen. In 2011 starte George Miller met zijn YouTube-kanaal onder het alias Filthy Frank waarop hij na een aantal jaar erin slaagde om wekelijks een klein miljoen mensen te entertainen met zijn humoristische kant. Muziek bleef echter zijn grootste passie en zo bracht hij al drie platen uit als Pink Guy. Ondanks eerste grotere successen koos hij er in 2017 voor om zijn muzikale project voortaan onder de naam Joji uit te brengen. Het was de start van iets groots voor Joji, want even later scoorde hij met de ballade “SLOW DANCING IN THE DARK” een onverwacht groot succes. Op 10 juli brengt Joji zijn tweede album Nectar uit en daar loste hij vandaag een derde voorsmaakje uit.

“Gimme Love” is een mooie fusie tussen R&B en pop, iets waar Joji ondertussen zijn handelsmerk van heeft gemaakt. Met het donkere lo-fi begin mist het nummer zijn start niet, maar na de eerste strofe staat de spanningsboog desondanks iets minder hard gespannen. De eentonigheid loert om de hoek, maar gelukkig verandert de vibe van het nummer plots na het laatste refrein. De donkere tonen worden omgeruild voor iets hoopgevendere zweverige klanken. De zang van Joji komt trouwens vooral in dat laatste stuk beter tot zijn recht. “Gimme Love” is helaas iets minder dan “Run“, maar dat verandert niets aan de zaak dat we hoge verwachtingen koesteren voor Joji’s tweede plaat Nectar.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1386 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Joji - Nectar (★★★★): Een vocaal hoogtepunt

Een YouTuber die een carrièreswitch maakt naar muzikant, we zien het wel vaker. Ook de Japanse zanger George Kusunoki Miller, beter bekend…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SahBabii - "Gates to the Sun" (feat. Joji)

In 2016 brak SahBabii door met het nummer “Pull Up wit ah Stick“. Al snel kwam er een debuutalbum, S.A.N.D.A.S., later opgevolgd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joji & Diplo - "Daylight"

Het is een understatement om te zeggen dat zowel Joji als Diplo creatieve duizendpoten zijn. Zo kan je die eerste bijvoorbeeld kennen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.