Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joji – “Gimme Love”

Joji is nog lang niet uitgezongen. In 2011 starte George Miller met zijn YouTube-kanaal onder het alias Filthy Frank waarop hij na een aantal jaar erin slaagde om wekelijks een klein miljoen mensen te entertainen met zijn humoristische kant. Muziek bleef echter zijn grootste passie en zo bracht hij al drie platen uit als Pink Guy. Ondanks eerste grotere successen koos hij er in 2017 voor om zijn muzikale project voortaan onder de naam Joji uit te brengen. Het was de start van iets groots voor Joji, want even later scoorde hij met de ballade “SLOW DANCING IN THE DARK” een onverwacht groot succes. Op 10 juli brengt Joji zijn tweede album Nectar uit en daar loste hij vandaag een derde voorsmaakje uit.

“Gimme Love” is een mooie fusie tussen R&B en pop, iets waar Joji ondertussen zijn handelsmerk van heeft gemaakt. Met het donkere lo-fi begin mist het nummer zijn start niet, maar na de eerste strofe staat de spanningsboog desondanks iets minder hard gespannen. De eentonigheid loert om de hoek, maar gelukkig verandert de vibe van het nummer plots na het laatste refrein. De donkere tonen worden omgeruild voor iets hoopgevendere zweverige klanken. De zang van Joji komt trouwens vooral in dat laatste stuk beter tot zijn recht. “Gimme Love” is helaas iets minder dan “Run“, maar dat verandert niets aan de zaak dat we hoge verwachtingen koesteren voor Joji’s tweede plaat Nectar.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1594 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joji - "Glimpse of Us"

Joji was in eerste instantie helemaal niet bekend voor de muziek die hij maakte. Het was zijn YouTube-persoonlijkheid Filthy Frank die met…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Bonobo - Fragments (★★★★): Dansen op droomfragmenten

Exact vijf jaar en een dag is het geleden dat we met Migration het laatste album van Bonobo mochten verwelkomen. Een half decennium later…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bonobo - "From You" (feat. Joji)

Volgende week vrijdag mogen we eindelijk Bonobo’s langverwachte Fragments verwelkomen. Nu ja, heel nieuw zal het album niet meteen aanvoelen want van de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.