Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single DMA’s – “The Glow”

DMA’s, soms ook wel vernoemd als ‘de meest Brits-Australische band ooit’. Dit dankzij hun debuutalbum Hill’s End. Een album dat erg goed onthaald werd en de britpop vibe overal weer naar boven bracht. Deze titel werd alleen maar meer versterkt door hun tweede album For Now die eveneens erg goed onthaald werd door de sterke refreinen en catchy vibes. Na een tour als voorprogramma van Liam Gallagher doken ze opnieuw de studio in voor het derde album en nu zijn de DMA’s hier terug met het derde -en titelnummer voor hun opkomende album The Glow.

Het is snel duidelijk dat de band het succes van For Now zal trachten door te trekken met het nieuwe album. Het titelnummer voelt daarom niet minder goed aan, in tegendeel! We krijgen hier een catchy nummer die perfect in lijn ligt met de twee voorgaande singles “Silver” en “Life is a Game of Changing”. De drumbeat wordt meer naar de voorgrond getrokken, de prachtige stem van zanger Thomas O’Dell keert opnieuw beter dan ooit terug en de achtergrond wordt rijkelijk gevuld met hun gekende gitaargeluid. Het is duidelijk dat het nummer bedoeld is als een meezinger voor live optredens. We kunnen enkel hopen dat ze snel eens dichter bij huis zullen komen zodat we er zeker van kunnen meegenieten!

De release datum van The Glow staat gepland op 10 Juli.

Facebook | Website | Instagram | Twitter

16 april 2020

About Author

Joren Vanhaverbeke


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief