banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DMA’s – “The Glow”

DMA’s, soms ook wel vernoemd als ‘de meest Brits-Australische band ooit’. Dit dankzij hun debuutalbum Hill’s End. Een album dat erg goed onthaald werd en de britpop vibe overal weer naar boven bracht. Deze titel werd alleen maar meer versterkt door hun tweede album For Now die eveneens erg goed onthaald werd door de sterke refreinen en catchy vibes. Na een tour als voorprogramma van Liam Gallagher doken ze opnieuw de studio in voor het derde album en nu zijn de DMA’s hier terug met het derde -en titelnummer voor hun opkomende album The Glow.

Het is snel duidelijk dat de band het succes van For Now zal trachten door te trekken met het nieuwe album. Het titelnummer voelt daarom niet minder goed aan, in tegendeel! We krijgen hier een catchy nummer die perfect in lijn ligt met de twee voorgaande singles “Silver” en “Life is a Game of Changing”. De drumbeat wordt meer naar de voorgrond getrokken, de prachtige stem van zanger Thomas O’Dell keert opnieuw beter dan ooit terug en de achtergrond wordt rijkelijk gevuld met hun gekende gitaargeluid. Het is duidelijk dat het nummer bedoeld is als een meezinger voor live optredens. We kunnen enkel hopen dat ze snel eens dichter bij huis zullen komen zodat we er zeker van kunnen meegenieten!

De release datum van The Glow staat gepland op 10 Juli.

Facebook | Website | Instagram | Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stereophonics - "Do Ya Feel My Love?"

Stereophonics surfte op de flow van britpop naar hun hoogtepunt eind jaren negentig en in het begin van de nillies. Met de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Forester - "Smile"

Afkomstig uit het West-Vlaamse Avelgem verscheen Forester voor het eerst op onze radar door de Sound Track voorronde in Muziekclub 4AD. Forester…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foals - "Wake Me Up"

Sinds hun debuut in 2008 laat Foals menig indiehart sneller slaan. De band uit Oxford stond in zijn begindagen eerder gekend voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.