Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Cody Simpson – “captain’s dance with the devil”

De carrière van Cody Simpson begon helemaal terug in 2009 toen hij bekend werd met zijn covers op YouTube. Al snel werd hij gezien als de Australische Justin Bieber en deed hij vele tienerhartjes sneller slaan. Door hit “All Day” wist de zestienjarige Cody in een mum van tijd de Lotto Arena uit te verkopen, maar hierna ging het alleen maar bergaf. Zo heeft hij al sinds 2015 geen album uitgebracht en lukte het ook niet om in 2017 met zijn ep Wave One in de charts te geraken. In 2019 maakte hij nog maar eens zijn comeback met single “golden thing”, maar kreeg hij vooral aandacht door zijn relatie met wereldster Miley Cyrus.

Samen met “captain’s dance with the devil” bracht Cody Simpson zijn eerste dichtbundel ‘Prince Neptune’ uit. We merken dan ook dat er in deze single gebruik wordt gemaakt van een gedicht uit dat nieuw boek. Het nummer gaat over een kapitein die de dood in zijn ogen ziet en dat doet deugd; het gaat eindelijk eens niet over liefde. De poëtische songtekst die gepaard gaat met een fijne en rustige beat weet ons te bekoren. Als Simpson zo blijft doorgaan, kan het een prachtalbum worden, al is er nog steeds werk aan de winkel.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 april 2020

About Author

Robbe Van Hool


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief