Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Cody Simpson – “golden thing”

De Australische zanger Cody Simpson was enkele jaren geleden de surferboyversie van Justin Bieber en had even wilde fans die hem voor alles wat hij deed beminden. Op het hoogtepunt van zijn carrière stond hij in de Lotto Arena, waar duizenden tieners volledig uit hun dak gingen. Ondertussen is het al van 2015 geleden dat hij een album uitbracht. In 2017 probeerde hij nog eens de charts te bestormen met een ep, maar tevergeefs. Anno 2019 staat hij terug in de schijnwerper door zijn relatie met wereldster Miley Cyrus.

Over die prille liefde schreef hij meteen een single, waarmee hij dus de aandacht weer wilt grijpen. Het onschuldige liefdeslied is wat aan de voorspelbare en platte kant, waardoor het ons weinig weet te raken. “golden thing” en zijn nieuwe relatie lijken zelfs een kleine pr-stunt om Simpson weer in de media te krijgen. Het lukt hem dan ook, maar niet omdat zijn single goed is.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

18 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief