Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Petrie – “DELUSIONAL”

Petrie maakt van de quarantaine gebruik om duchtig aan nieuwe muziek te werken. Deze speciale periode overbruggen ze meer dan ooit om nog creatiever en origineler te werk te gaan. Het Britse popduo heeft in twee jaar al heel wat nummers uitgebracht en dat zorgt ervoor dat ze stilaan ook in de focus van de belangrijke spelers beginnen te komen. Hun grootste succes tot nu toe is het nummer “Slurs”, waarmee ze ondertussen richting anderhalf miljoen streams gaan. Dat niet alles aan een quarantaine slecht is, laat Petrie op hun nieuwe “DELUSIONAL” horen.

“DELUSIONAL” is op veel manieren een bijzonder nummer. Elk kernwoord op “DELUSIONAL” is namelijk verbonden aan een beeld van een film die je tijdens de quarantaine gezien zou moeten hebben volgens Petrie. Het idee is niet alleen slim bedacht, het werd door Petrie ook nog eens op een geweldige manier uitgebouwd tot een catchy nummer. “DELUSIONAL” zit ook muzikaal iets complexer in elkaar door met verschillende lagen te werken die uiteindelijk mooi zijn samengebracht. Petrie probeert het beste uit deze moeilijke tijden te maken en dat is hen met “DELUSIONAL” ook gelukt!

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1287 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Petrie - "New Year"

DIY-popmuziek is helemaal up and coming dankzij het succes van Billie Eilish en binnenkort misschien ook Petrie. Het tweetal uit London heeft…
Features

De vijf van "Den Beir" - 55

Eind van de week betekent bij ons een kleine round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Toch zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.