Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Petrie – “DELUSIONAL”

Petrie maakt van de quarantaine gebruik om duchtig aan nieuwe muziek te werken. Deze speciale periode overbruggen ze meer dan ooit om nog creatiever en origineler te werk te gaan. Het Britse popduo heeft in twee jaar al heel wat nummers uitgebracht en dat zorgt ervoor dat ze stilaan ook in de focus van de belangrijke spelers beginnen te komen. Hun grootste succes tot nu toe is het nummer “Slurs”, waarmee ze ondertussen richting anderhalf miljoen streams gaan. Dat niet alles aan een quarantaine slecht is, laat Petrie op hun nieuwe “DELUSIONAL” horen.

“DELUSIONAL” is op veel manieren een bijzonder nummer. Elk kernwoord op “DELUSIONAL” is namelijk verbonden aan een beeld van een film die je tijdens de quarantaine gezien zou moeten hebben volgens Petrie. Het idee is niet alleen slim bedacht, het werd door Petrie ook nog eens op een geweldige manier uitgebouwd tot een catchy nummer. “DELUSIONAL” zit ook muzikaal iets complexer in elkaar door met verschillende lagen te werken die uiteindelijk mooi zijn samengebracht. Petrie probeert het beste uit deze moeilijke tijden te maken en dat is hen met “DELUSIONAL” ook gelukt!

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

5 april 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief