Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MOSES – “Waiter”

MOSES is een Britse band uit de hoofdstad Londen. Online kon de groep al een kleine fanbase vergaren waarbij de focus vooral lag op het uitbrengen van singles. Zo verschenen er in de afgelopen jaren een tiental nummers online en op 17 april worden er daarvan zeven gecombineerd tot één album, Almost Everything Is Bullshit, met nog drie onbekende nummers. “Waiter” is de achtste ‘single’ uit deze plaat en het zou zomaar eens de mooiste kunnen zijn.

Waar MOSES op voorgaande singles vooral als een typische, stevige indierockband klonk, gaan ze op “Waiter” een niveau hoger. De stevige gitaren worden ingeruild voor een zacht gitaartje dat de emoties hoog doen oplaaien. De fragiele stem van frontman Victor M. Moses neemt je dan ook mee op deze breekbare trip. Zijn lyrics komen heel geloofwaardig en krachtig binnen waardoor je geconcentreerd blijft luisteren. Eens er meer instrumenten in het geheel komen, voel je dat de band naar een climax werkt. Wanneer vervolgens de gitaren invallen, voel je een warm episch gevoel vanbinnen. De emoties blijven, maar er kruipt ook een hoopvol en prachtig deel in. Je bent verkocht en laat “Waiter” de rest van je dag overnemen. Moses heeft met “Waiter” een straf, episch en perfect nummer afgeleverd en als het aan ons zou liggen, mogen ze hiermee gerust doorbreken.

FacebookTwitterInstagramSpotifyYouTube

4 april 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief