Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Frank Ocean – “Cayendo (Side A – Acoustic)”

Hoewel het barre tijden zijn, kan iedereen nu ten volle zijn of haar meest creatieve kant benutten. Ook Frank Ocean laat van zich horen, want hij voegde vandaag een extra single toe aan zijn geliefde en geroemde oeuvre. Bekend is hij geworden door een combinatie van zijn steengoede muziek – denk maar aan Channel Orange en Blonde – en zijn persoonlijkheid. Hij was een van de pioniers in de hiphopwereld die openlijk uitkwam voor zijn biseksualiteit en dat gedurfde statement maakte van hem een terechte blijver.

Echt nieuw is “Cayendo” niet aangezien het nummer van de Amerikaanse rapper al in oktober op zijn webshop was te vinden. Deze akoestische, acapellaversie heeft alles weg van een Spaanse smartlap waar je in tijden als deze niet bepaald vrolijker van wordt. Een belabberde inhoud over liefdesproblemen, een monotoonheid die heel het nummer overheerst en een paar fletse gitaartonen maken het je knap lastig om het hele nummer te overleven. Het positieve is wel dat zijn herfstversie die door een remix van Sango meer bij zijn gebruikelijke stijl aanleunt, geen haar beter is. Met andere woorden: “Cayendo” was en blijft een slechte investering. We kunnen beter teruggrijpen naar eerder werk of geduldig wachten op een waardige nieuwe worp van Frank Ocean.

Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 april 2020

About Author

Simon Proost


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief