Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Bonzo – “Everyday”

De leutige Leuvenaars van Bonzo halen nog eens hun onbezorgde, waaierige klank boven om de paasvakantie in te zetten – of om de quarantainedagen makkelijker verteerbaar te maken als je tijdsbesef het ook al begeven heeft. “Everyday” is de eerste nieuwe muziek na debuutalbum Always Holidays van verleden jaar en hier ontdek je die fleurige indie-ode aan het soms nogal verwarrende jongvolwassen leven in première.

Wanneer Thijs Boyen en entourage niet aan het podcasten zijn en coronacasts op het web werpen, maken ze aanstekelijke liedjes die meteen blijven plakken in het geheugen. “Everyday” slaagt daar met verve in en kreeg in een vingerknip een prominente plaats toegewezen in al onze zomerse en jolige playlists. Ook de videoclip verzorgde de groep zelf en uiteraard wordt ook die weer gekenmerkt door een algeheel gebrek aan sérieux. Plezier en DIY gaan hand in hand bij Bonzo en het resultaat is enorm meezingbaar. We kijken alvast uit naar nieuwe concerten waarop deze oorwurm van een refrein uit volle borst meegebruld kan worden, maar tot dan raden we “Everyday” aan als soundtrack tijdens het zonnen in de tuin, Skypekampvuurtjes of solokaraokemomenten. Gelegenheden genoeg dus.

Op 6 april speelt Bonzo een livesessie in het kader van onze Winterslaapsessies. Om 19u30 meekwelen van achter je computerscherm dus, tot dan!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Bonzo - Modest Life Advice (★★★★): De geslaagde terugkeer van Venkelman en co

De Leuvenaars van Bonzo timmeren al sinds midden jaren tien aan de weg, maar debuteerden pas in 2019 met het entertainende, toepasselijk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bonzo - "Everything I Thought Was Real"

De mannen van Bonzo zitten boordevol inspiratie, zoveel is duidelijk nadat de groep vandaag alweer een single uitbracht. “Everything I Thought Was…
LiveRecensies

Sound Track: Finale Vlaams-Brabant @ Het Depot (Leuven)

Ook in Vlaams Brabant was het tijd om de sound van de toekomst te ontdekken. En waar kan je dat beter doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.