Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lindsay Lohan – “Back to Me”

Sex, drugs and teenrock: lange tijd was het de beste omschrijving voor Lindsay Lohan. De Mean Girls actrice heeft al het een en het ander beleefd, waardoor haar Wikipediapagina haast leest als een script voor een seizoen van Thuis. Intussen heeft ze een lange periode van stilte achter de rug, maar vandaag keert ze terug met popsingle “Back to Me”. Ze geeft te kennen dat dit nummer gaat over het loslaten van het verleden, het accepteren van jezelf en stappen voorwaarts zetten. Een mooi statement, maar muzikaal gezien is er van een stap voorwaarts niet bepaald sprake.

Lohan is duidelijk haar Speak-fase ontgroeid. Terwijl nummers als “First” en “Rumors” in hun 2004-context wel degelijk bekroond konden worden als tieneranthems, opteert ze nu voor een doorsnee popklank waarvan je er dertien in een dozijn krijgt. Niets bijzonder, vooral zeer clichématig, maar ook erg radiovriendelijk. De single ligt gemakkelijk in het oor en heeft alles om als eenvoudig feestlied dienst te doen. Wie weet betekent “Back to Me” dus niet alleen een terugkeer naar zichzelf, maar ook een ommekeer richting radiostation, al zitten wij er niet op te wachten.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 april 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief