Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Drake – “Toosie Slide”

© CPU – Matthias Engels

Lange tijd domineerde Drake bijna onafgebroken de hitlijsten, maar toch lijkt het dat de Canadese hiphopper de afgelopen jaren aan populariteit heeft ingeboet. Zijn vorige album Scorpion deed het verre van slecht, maar kon uiteindelijk toch niet aan de verwachtingen voldoen. Zijn Europese tour vorig jaar verkocht ook iets minder vlot dan verhoopt en ook zijn aantal maandelijkse luisteraars is de afgelopen jaren een beetje achteruitgegaan. Toch behoort Drake nog steeds bij een van de grootste soloartiesten op deze aardbol en zal zijn nieuwste single “Toosie Slide” ongetwijfeld de hitlijsten domineren.

Het is toch wel een tijdje geleden dat Drake nog eens met solowerk afkwam en daarom is de hype rond “Toosie Slide” groot. Voor het nummer werkte Drake nog eens samen met de Zwitserse producer OZ na hun eerder succesverhaal “Sicko Mode” en dat levert een hapklare radiosingle af .”Toosie Slide” is catchy en een typische Drake-schijf met de nodige vernieuwing en afwisseling. Met het nummer werd ook een challenge gelanceerd waarmee Drake ook slim op de TikTok-rage inspeelt. Wees er maar zeker van dat dit nummer de komende tijd het internet en de radiozenders zal domineren!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1343 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Migos - Culture III (★★★): De trilogie is compleet

Na een jaar coronavertraging is Migos eindelijk terug met het laatste deel van de Culture-trilogie. De hiphopgroep uit Atlanta domineerde tussen 2016…
AlbumsRecensies

Young Stoner Life - Slime Language 2 (★★½): Te veel is te veel

Young Thug is een van de meest invloedrijke rappers van de laatste jaren. Als een van de steunpilaren van de gouden mumblerapgeneratie…
AlbumsRecensies

Yung Mavu - Luxury Denim (★★★★): Kwaliteit boven kwantiteit

Yung Mavu is al lang niet meer de tiener die voor de grap een Harry Potter-rap schreef. Toen de jonge rapper in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.