Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MULIMBA – “Your Own Blood”

MULIMBA maakte lange tijd deel uit van HAUS, maar nu de band er eind 2018 de brui aan heeft gegeven, heeft de Brit de tijd om volop aan zijn soloproject te sleutelen. Ieder einde is de start van iets nieuws en dat geld ook in het geval van de charismatische MULIMBA. Met zijn soulvolle stem gaat hij nu meer de popkant op, maar hij houdt het wel nog steeds edgy en fris. Met een debuutsingle “Damn” was het nog wat zoeken, maar met “Your Own Blood” heeft MULIMBA zich definitief gevonden.

MULIMBA experimenteerde wat met zijn muziek en dat levert met “Your Own Blood” een erg fijne single op. Het begin is nog redelijk cliché en voorspelbaar, maar daar brengt hij na zijn eerste strofe verandering in. Het refrein is catchy en brengt een aangename muzikale plottwist met zich mee met zijn elektronische kantjes. “Your Own Blood” lijkt wel gemaakt voor de radio, maar voelt desondanks niet commercieel of uitgekookt aan. “Your Own Blood” is een aangename kennismaking met het soloproject MULIMBA en eentje die we die komende dagen wel nog wat op repeat zullen zetten!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1287 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.