Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Young Foxes – “Good For Nothing”

Helaas geen concerten in de komende maanden, maar gelukkig kan er wel nog nieuwe muziek worden uitgebracht. Maak kennis met het Wetterse Young Foxes. De groep omschrijft zijn muziek als ‘fox rock van de bovenste plank’ en viel al meermaals in de prijzen op muziekconcours wegens een laaiend enthousiast publiek. Dat begrijpen we al te graag. Stilstaan op hun muziek is geen optie.

“Good For Nothing” begint met een rustige bluesy intro, maar al snel komt er een rollende baslijn bij kijken en kan het feestje beginnen. Het vijftal grijpt terug naar de basics en steekt heel wat rock ’n’ roll-ellementen in het nummer. De strofes worden gevuld met een tof orgeltje, de refreinen scheuren en dat zonder het begrip dynamiek te vergeten. Maar het neusje van de zalm is toch wel de krachtige leadzang. De frontman is gezegend met een straffe, soulachtige stem die we kunnen smaken.

Young Foxes is een rockgroep met potentieel. We zijn benieuwd wat deze Wetterse vosjes nog voor ons in petto hebben.

Facebook / Instagram

31 maart 2020

About Author

Babette Rogiers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief