Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MOSSS – “What She Said”

MOSSS, oftewel Rob McCurdy, begon met zijn muzikale carrière bij het producersduo Noise Club, maar zit nu aan de andere kant van de tafel. Na eerdere projecten als songwriter van onder andere Liam Payne, startte hij met MOSSS een project dat meteen een shot in de roos leek te zijn. Met zijn debuutsingle “Here If You Want It (Pale Blue)” wist hij zo’n 22 miljoen streams bij elkaar te sprokkelen, maar daarna leek hij stilaan van de radar te verdwijnen. Desondanks maakt de man nog steeds degelijke muziek. Eind vorig jaar liet hij nog een ep op de wereld los, en vandaag is hij al terug met het chille, maar o zo leuke “What She Said”.

Chille muziek was altijd al het ding van MOSSS. Vul dat aan met zijn out of the box gedachten, en je krijgt “What She Said”. Een sample van een zomers gitaartje speelt de hoofdrol op het nummer, begeleid door een zwoele baslijn. Als McCurdy zijn hoge stem inzet, voelen we de zon al wat harder stralen. Zeker in de refreinen, want dan komt het nummer tot een hoogtepunt. De lichte reverb op de stem van de man zorgt voor een leuke laidback-sfeer en doet ons nu al verlangen naar de zomer. Op muzikaal vlak valt er niet gigantisch veel te beleven, waardoor het nummer met z’n kleine vijf minuten misschien net wat te lang duurt. Desondanks is “What She Said” weer een goeie worp van MOSSS en kijken we al uit naar wat hij nog meer te bieden heeft.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

28 maart 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief