Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Andrew Applepie – “One More Song For You”

Net zoals bij ons, loopt er ook in Duitsland heel wat muzikaal talent rond. Veel van die talenten zijn jammer genoeg nooit echt bekend buiten de landsgrenzen. Bij Andrew Applepie is dat anders. De Duitser kan namelijk rekenen op heel wat Amerikaanse fans. Na zijn project Cat Sash, ging hij op eigen houtje verder. Met zijn gitaar en andere elektronische instrumenten is hij een graag gebruikte artiest in YouTube-video’s, waardoor hij ook een steeds groter publiek weet te bereiken. Tegenwoordig is de man bezig met een nieuwe ep, waarvan we vorige maand “Losing” al te horen kregen. Daar voegt hij nu de studio- en akoestische versie van “One More Song For You” aan toe.

In tegenstelling tot het jazzy “Losing” klinkt het nieuwste exemplaar van Andrew Applepie als een leuke mix tussen pop, indie en r&b. De sample van de akoestische gitaar zorgt doorheen het hele nummer voor een vrolijke, chille sfeer. Als daar dan nog eens de beat en de nonchalante stem van de Duitser bijkomen, is het nummer compleet. Muzikaal zit er dus niet echt veel variatie in, op een paar elektronische tierelantijntjes na dan, maar “One More Song For You” blijft na één luisterbeurt al in je hoofd plakken. Het werd een simpel, maar toch catchy nummer, en het is onmogelijk om daar geen warm gevoel van te krijgen. Bij de akoestische versie is dat zelfs nog meer het geval.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

28 maart 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief