Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hannah Jane Lewis – “Love Letters”

Een voornaam, we hebben hem allemaal. Sommige mensen hebben er twee, maar de Britse Hannah Jane Lewis heeft er maar liefst drie. Met haar electropop heeft ze nog niet het grote publiek weten te bereiken, maar wie weet gebeurt dat wel nog in de toekomst. In het verleden luisterde de zangeres zelf veel van onder andere Katy Perry en Taylor Swift. Onder andere door die twee Amerikaanse popsterren ligt Hannah Jane Lewis haar stijl tussen Britse en Amerikaanse popmuziek, zegt ze. Die idolen hadden niet alleen invloed op haar muziek, maar ook op haar persoonlijkheid en teksten. Hannah leerde zichzelf te zijn en dat resulteert in een kleurrijke, blinkende dosis energie.

Het nieuwe “Love Letters” is inderdaad een voorbeeld van een kleurrijk nummer met een zomerse vibe. Muzikaal is het nummer wel interessant en niet het meest doorsnee poplied. Super vernieuwend is Hannah Jane Lewis niet, maar de muziek is zeker en vast aangenaam. De vervormde stem die op een elektrische gitaar lijkt op het einde is een leuk extraatje. Een stuk minder origineel is de tekst op “Love Letters”. De cliché tekst over liefde in cliché romantische films voelt zeer melig aan. Tekstueel krijgen we dezelfde vibe van de ‘oude’ Ariana Grande, terwijl de muziek eerder aansluit bij de recentste albums van dat popicoon.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1186 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singles

Debuutsingle Hannah Jane Lewis

Een beloftevolle artiest verlaat thuisstad New York om het te maken overzee, het is een bekend verhaal. Deze keer is het Hannah…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.