Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Casual Sunday – “Diver”

Jonge, lokale artiesten ontdekken is iets wat ons nauw aan het hart ligt. Dagelijks passeren er meerdere mailtjes in onze inbox en heel af en toe zit daar iets tussen waar onze vacht warm van wordt. Zo dus ook Casual Sunday, een indierockbandje uit Rotselaar. Het viertal stuurde vrijdag een eerste single het wereldwijde web in die ons meteen deed snakken naar meer.

“Diver” begint ingetogen als een nummer dat perfect bij hun bandnaam past. We zien ons al lang uitslapen, een koffietje zetten en een hele zondag niets doen in de zon met de loepzuivere stem van frontman Bram op de achtergrond. Waar Casual Sunday zich echter onderscheidt van andere beginnende indiebands, is de dubbele espressoshot die geserveerd wordt door de new wave gitaarsound. Na drie minuten heerlijke opbouw blijft er weinig over van de ingetogen start en krijgen we een episch klinkende afsluiter waardoor we klaarwakker zijn. Wij zijn alvast klaar voor meer Casual Sundays.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

76 posts

About author
Dansennnn
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.