Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo – “I’m Coming”

Ook voor de Zweedse zangeres zijn het moeilijke tijden, want ze moest haar Europese tour uitstellen naar september. Op die tour stelde ze haar nieuwste album Sunshine Kitty voor en wilde ze elke avond op het podium een feestje bouwen. Momenteel zit de zangeres in Los Angeles en blijft ze er voorlopig veilig in haar kot, maar dat weerhoudt haar niet om haar fans te verblijden met een gloednieuwe single die voor velen misschien licht aan het einde van de tunnel vormt.

“I’m Coming” is een zeer dansbare track geworden van de Zweedse popster. Het nummer heeft voor Tove een speciale betekenis aangezien het een zelfgemaakte Engelse versie is van haar all time favourite Zweedse nummer. Gezien de omstandigheden wou Tove Lo de track graag uitbrengen om haar fans blij te maken en of ze dat doet. “I’m Coming” is een vrolijke popsong, die we de komende dagen wat vaker zullen opzetten als we in een zwart gat vallen.

Tove Lo haalt haar uitgestelde show in de Ancienne Belgique op 11 september in. Tickets zijn nog steeds te koop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief