Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Don Diablo & Zak Abel – “Bad”

De Britse soulpopzanger Zak Abel heeft zich na zijn debuutalbum Only When We’re Naked teruggetrokken, want na de release in 2017 bracht hij nog maar drie singles uit. Vandaag komt daar met een samenwerking met de Hollandse dj Don Diablo verandering in, maar ook aan solowerk wordt achter de schermen gretig gewerkt.

“Bad” is zeker geen slecht nummer, al moeten we zeggen dat de beatdrop na het refrein niet de beste keuze was. De strofes en de bridges hebben een zeer coole house vibe, die ook prima bij de stem van Abel past, maar het had gerust wat explosiever gemogen. Misschien komt die explosie wel op een solonummer van Zak Abel, want de komende maanden zou nieuwe muziek van de zanger volgen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Don Diablo & Zak Abel – “Bad””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief