FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Yin Yin, Pongo, EMY, Channel Tres en nog meer te ontdekken namen op Dour 2020!

Ook dit jaar valt er weer bijzonder veel te ontdekken op Dour en dan voornamelijk in Le Labo. De kleinste tent krijgt gedurende vijf dagen de meest veelbelovende namen over de vloer uit het binnen- en buitenland. De eclectische mix bestaat dit jaar uit: Channel Tres, Lala & Ce, Pongo, BeraadGeslagen, Sherelle, AliA, Front de Cadeaux, AFRODEUTSCH, Octo Octa, Oklou, Shygirl, Jardin, Bbymutha, Swing, Muzi, Nihiloxica, Onipa, Otim Alpha, Commander Spoon, Nikitch & Kuna Maze, David Numwami, EMY, MEYY, Teto Preto, Lynda Dawn, Greentea Peng, Makala, Sessa, Paranoid London, KETTAMA en Yin Yin. Op zaterdag krijgt Lefto carte blanche en dat vult hij dit jaar in met ECHT!, Neue Grafik Ensemble, Makaya McGraven en natuurlijk Lefto himself. Een serieuze lading namen met te ontdekken talent waarmee de line-up van Dour stilaan meer vorm begint te krijgen. Maandag maakte het festival eerder bekend dat SiR, Pouya, Isha, Maes, Josman en Santi naar Dour zouden komen.

De komende weken zou nog veel meer volgen. De ticketverkoop is reeds gestart. Dour gaat dit jaar door van 15 tot en met 19 juli.

Eerder aangekondigd:

Woensdag 15 juli 2020: African Express – AZF – ascendant vierge – Body Sushi – Carl Cox – Eats Everything – La Fleur – Lux18 & Nathan Zahef – Maceo Plex – Rebekah b2b Manni Dee – Zwangere Guy

Donderdag 16 juli 2020: 999999999 – AFRODEUTSCHE – Ben Klock – Billx – Black Lips – Black Sun Empire – Boy Harsher – Channel Tres – De Ambassade – Excision – Freeze Corleone – Honey Dijon – Inner City – King Gizzard & The Lizard Wizard – Kings of The Rollers – Los Bitchos – Mahalia – MEYY – Milk TV – Muzi – Nastia – Octo OctaOklou – Oxmo Puccino – Palms Trax – Pouya – Rienier Zonneveld – Santi – Sherelle – Show Me The Body – ShygirlTeto Preto – The K. – Turno – Yseult

Vrijdag 17 juli 2020: AliA – Annabel Lee – BeraadGeslagen – Black Country, New Road – The Black Madonna –  Cocaine Piss – Commander SpoonDavid Numwami – Dirty Fences – FJAAK – Folamour – Front de Cadeaux – Gerd Janson – Isha – James Blake – Jardin – Kalash – Last Train –  Les Louanges – Lujipeka – Men I Trust – Nemir – Nikitch & Kuna Maze – Oliver Tree – Rone– Ross From Friends – SiR – Stormzy – Sven Väth – Swing – Talaboman – Warmduscher – Yves Tumor

Zaterdag 18 juli 2020: A$AP Rocky – Alkpote – Altarage – Altın Gün –Amenra – Angèle – Brutus – The Comet Is Coming – Cult of Luna – Dirtyphonics (live) – ECHT! – Franc Moody –  Gatecreeper – Greentea PengKETTAMALefto – Lethvm – Lorenzo – Lous and the Yakuza – Lynda Dawn – Maes – MakalaMakaya McCraven – Meetsysteem – Mella Dee – Neue Grafik Ensemble – Niska – OBOY – Paranoid London – Princess Nokia – Regard Les Hommes Tomber x Hangman’s Chair – Sessa – Squarepusher

Zondag 19 juli 2020: Amon Tobin Presents Two Fingers – Bbymutha – black midi – Chronixx – Dixon – DJ Koze– EarthGang – Eclair Fifi – EMY – Floating Points – Flohio – Föllakzoid – Fuzz – GoldLink – Iguana Death Cult – Jayda G – Josman – Kamaal Williams – Koba LaD – Lala &Ce – Les Juliens – The Mauskovic Dance Band – Modeselektor – Motor City Drum Ensemble – Nihiloxica – Nubya Garcia – OnipaOtim AlphaPongo – The Psychotic Monks – TNGHT – Vladimir Cauchemar – YIN YIN

1718 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

MEUTE, Men I Trust, The Blaze en meer naar Dour 2023!

Binnen exact zes maanden gaan de poorten van de festivalweide van Dour open en om de verwachtingen nog wat te laten stijgen,…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour vult affiche aan met Denzel Curry, Paul Kalkbrenner, Boys Noize en meer!

Met de koude temperaturen kijken we maar al te graag uit naar de komende festivalzomer, en worden we met liefde warm gemaakt…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour ontvangt in 2023 ook Yung Lean, Caribou, 070 Shake en meer!

Heel wat festivals lijken met de eindejaarsperiode in het vooruitzicht nog eens serieus uit te willen pakken. Ook Dour laat eindelijk in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.