Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single L’Eclair – “Dallas”

Ze worden talrijker én populairder. We hebben het over bands die exotische klanken vermengen met een stevige dosis psychedelica en daarmee een geheel vormen dat geen enkele dansvloer leeg laat. In Nederland zijn er YĪN YĪN, Altin Gün en The Mauskovic Dance Band. In Zwitserland doet L’Eclair iets gelijkaardigs. Ze hebben met de laatstgenoemde Nederlandse band al samengewerkt, wat twee nummers opleverde: “Take The Money” en “Homo sapiens”. Verder brachten ze al een ep en twee albums uit, waarmee ze al vele benen deden bewegen. Om dat succes verder te zetten, kondigden ze een nieuwe ep aan, genaamd Noshtta. Deze zal op 22 mei uitkomen.

Nieuwe single “Dallas” is alvast een heerlijke voorbode voor hoe die nieuwe ep zal klinken. Die sound is op zijn minst gezegd interessant. Er zitten enorm veel elementen in: krautrock, psychedelische gitaarlijnen, grooves die uit de jaren zeventig lijken te komen, een dosis jazz en een bepaald discogehalte. Het geheel is een instrumentale trip die je volledig meesleept. “Dallas” is chill, funky en episch tegelijk. We kijken nu al uit naar 22 mei.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.