Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Drens – “A Very Sunny Day”

Dat ze in Dortmund ook muziek kunnen maken, bewijst de band Drens ons. De groep komt gezapig op en bestaat ondertussen al een drietal jaar. Ze maken een soort lo-fi, met invloeden van onder meer The Murlocs. De band besloot om een portie singles uit te brengen zonder daarbij een verzameling te maken in de vorm van een album. Daar komt nu verandering in, want “A Very Sunny Day” is de eerste single van hun eerste ep die er in mei aankomt.

Met wat zweverige lo-fi gitaren gaat “A Very Sunny Day” van start, en je denkt meteen dat Drens hier iets heel braafs en oprechts heeft gemaakt. Daar wordt na een veertigtal seconden komaf mee gemaakt door het fuzzpedaal volledig open te draaien en de energie een kans te geven. Het evenwicht tussen de meer surfy vibes en de stevige garagesound, smaken we wel en ook het aanstekelijke geheel van het nummer zorgt er voor dat het zich snel in je hoofd nestelt. Meer van dat, graag.

3671 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Drens - "Holy Demon"

De Duitse surfpunkband Drens brengt met “Holy Demon” hun derde single van dit jaar uit. In dit nummer legt de vierledige band…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.