Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Marías – “Hold it Together”

the marias

Lo-fi soul die de ziel voedt, de heupen triggert en de fantasie op hol doet slaan met z’n overvloedig doorsijpelende karakter en subtiel afgeleverde sensualiteit: maak kennis met de charmante bende van The Marías. Dit liefdeskind van zangeres María Reál en drummer Josh Conway gaf al aanleiding tot twee edities van wat ze de Superclean ep hebben genoemd, al vinden wij het meer dan een jaar later nog steeds niet gemakkelijk om het clean te houden wanneer dit supercharmeoffensief doorheen de kamer zweeft. De verwachtingen waren dus hooggespannen voor nieuwe songs/verleidingsmanoeuvres, en gelukkig kunnen we vaststellen dat de groep met “Hold it Together” gracieus voortgaat op hun zelfde verrukkelijke elan.

“Hold it Together” is opnieuw The Marías zoals we hen kennen en daar zijn we allesbehalve rouwig om. Reáls zijdezachte stem komt meteen haar nimfeneffect uitoefenen, waarmee ze de vaste grond onder onze voeten wegzwiept en een wonderlijk bekoorlijke atmosfeer laat opborrelen in no-time. De hoge verslavingsgraad van The Marías valt te danken aan de mélange van plakkerige zoetigheid en een groovende basis die het lied kalmpjes aan, maar tegelijk oningehouden voortstuwt. Een klank met een aantrekkingskracht die nogal ravages aan zou richten op Temptation Island en Labellofabrikanten in de handen laat wrijven door de aanzienlijke stijging in verkoop als gevolg van fameuze lipbijters als “Hold it Together”. The Marías weet alles om je heen even te vertragen met dit betoverende gegeven. Efficiënt functioneren zal er dus niet meer inzitten voor vandaag; teken dat het weer goed raak is.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Marías - "Hush"

Elke dag is valentijn met The Marías. Het koppel María Reál en Josh Conway blijkt een open relatie te hebben met de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Marías - "Jupiter"

The Marías is het liefdesresultaat van zangeres María Reál en drummer Josh Conway en ook al geven ze geen overbodige persoonlijke details…
FeaturesUitgelicht

33 leuke ep’s uit 2018

Ep’s zijn voor een band vaak een voorbode voor wat nog komen zal. Meestal bewijzen ze met deze korte cd’s dat ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.