Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lady Gaga – “Stupid Love”

Door velen werd Lady Gaga altijd als een overdreven, ongetalenteerd popzangeresje beschouwd, maar de afgelopen jaren heeft de Amerikaanse superster alle critici nauwkeurig op hun plaats gezet. Na het zeer experimentele album Artpop ging Gaga op Joanne veel minder extravagant te werk. Uiteindelijk was het haar fabuleuze vertolking in de film ‘A Star Is Born’ waarmee ze iedereen in haar ban trok en zelfs een Oscar won. De anticipatie voor LG6 werd dan ook met de dag groter.

Het wachten op nieuwe muziek kent nu zijn einde, want “Stupid Love” is de eerste single sinds “The Cure“, dat ze in 2017 ter gelegenheid van haar headlineshow op Coachella uitbracht. Op het nieuwe nummer horen we een speelse Gaga, die weliswaar weer meer lijkt te experimenteren met haar sound. We krijgen een catchy hook met synths en heftige drums te horen, en krijgen het gevoel dat Gaga meer voor haar oude, oorspronkelijke sound gaat. Op het einde van de video hint Gaga overigens naar de naam van haar zesde studioalbum. Dat Chromatica er maar spoedig aankomt en hopelijk niet weken voor de release op Twitter lekt, zoals deze single.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief