Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ant Saunders – “U Know It’s Real”

Hij is nog maar 19 jaar, maar werd prompt gekatapulteerd naar het niveau van popsensatie met zijn nummer “Yellow Hearts”, dat viraal ging op TikTok. Momenteel haalt Anthony Saunders met gemak zeven en een half miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, terwijl “ zijn single ook hier in België piekte op plaats zestien van de Ultratop. Zijn nieuwe single “U Know It’s Real” is nog maar het vierde nummer dat hij uitbracht, maar na “Yellow Hearts” ligt de lat enorm hoog.

“U Know It’s Real” ligt binnen dezelfde lijn als zijn hit. Het nummer klinkt heel dromerig. Een rustig gitaarmelodietje wordt vergezeld door wat elektronische drums en de zweverige stem van Ant Saunders, die zingt over de liefde. We hebben duidelijk te maken met een gevoelige jongen die in zijn muziek een uitweg vindt. Tijdens het refrein gooit hij er nog een elektronische synth bovenop om het wat extra pit te geven. “U Know It’s Real” krijgt ons best wel in een gezellige mood.

Of ook deze single viraal zal gaan op TikTok valt te betwijfelen, toch bevat het eigenlijk alle elementen van een goede popsong over de liefde. Ant Saunders bevestigt hiermee dat hij geen one hit wonder is. Met vier officiële releases staan er vanzelfsprekend nog geen liveshows op het programma, maar daar zal in de toekomst wel verandering in komen. Iets met het ijzer smeden wanneer het heet is, zeker met het bereik dat de jonge Amerikaan nu heeft.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 februari 2020

About Author

Stijn Grobet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief