Nieuwe singles

Nieuwe single Admiral Freebee – “This Dream of You”

Admiral Freebee liet weer van zichzelf horen op 31 januari 2020 met een nieuwe single “No Ordinary Moments”. Een klein maandje later is de Antwerpse zanger er weer met “This Dream of You”. Dat twee singles zo dicht na elkaar uitkomen kan het teken zijn van een aankomend album.

Van Laere bewandelt een nieuw pad met zijn verse singles. Zijn comeback is heel rustig en op het gemak. Aan beide nummers hangt een emotionele breekbaarheid vast. Het upbeat ritme dat door synths wordt bevlogen, sleurt de stemmen mee door “This Dream Of You”. Het verhaal is zweverig en dansbaar: het creëert een sfeer die je in een tijdelijke roes brengt die je voeten van de grond houdt. Ondanks de melodische toetsen die omhoog gaan en terugkomen, blijft de stem rond een basis rondzweven, zowel melodieus als ritmisch. De opbouw naar de climax is veelbelovend en vol verwachting en mondt dan uit in een ritmisch strakke en door hevigere synths begeleide versie van het terugkerende refrein, wat perfect is om te dansen.

FacebookInstagramTwitterWebsite

28 februari 2020

About Author

Gabrielle Delreux


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief