FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

King Gizzard & The Lizard Wizard, black midi, Black Country, New Road en nog meer gitaren naar Dour 2020!

© CPU – Cédric Depraetere

De afgelopen maanden loste Dour al een heel aantal namen, maar deze keer zijn het vooral de gitaarliefhebbers die in hun handen mogen wrijven. Vandaag maakte het festival namelijk de komst van King Gizzard & The Lizard Wizard, black midi, Black Country, New Road, Warmduscher, Los Bitchos, Dirty Fences, Show Me The Body, Boy Harsher, The K., Milk TV, Annabel Lee, Borokov Borokov, Les Juliens, Cocaine Piss, Last Train, De Ambassade en Iguana Death Cult bekend. Een straffe worp als je het ons vraagt, waarmee Dour andermaal bewijst de vinger aan de pols te hebben.

Met deze 17 namen erbij krijgt de line-up van Dour steeds meer vorm. De komende weken zou nog veel meer volgen. De ticketverkoop is reeds gestart.

Eerder aangekondigd:

Woensdag 15 juli 2020: African Express – AZF – ascendant vierge – Body Sushi – Carl Cox – Eats Everything – La Fleur – Lux18 & Nathan Zahef – Maceo Plex – Rebekah b2b Manni Dee – Zwangere Guy

Donderdag 16 juli 2020: 999999999 – Ben Klock – Billx – Black Lips – Black Sun Empire – Boy HarsherDe Ambassade – Excision – Freeze Corleone – Honey Dijon – Inner City – King Gizzard & The Lizard Wizard – Kings of The Rollers – Los Bitchos – Mahalia – Milk TV – Nastia – Oxmo Puccino – Palms Trax – Rienier Zonneveld – Show Me The BodyThe K. – Turno – Yseult

Vrijdag 17 juli 2020: Annabel LeeBlack Country, New Road – The Black Madonna –  Cocaine PissDirty Fences – FJAAK – Folamour – Gerd Janson – James Blake – Kalash – Last Train –  Les Louanges – Lujipeka – Men I Trust – Nemir – Oliver Tree – Rone– Ross From Friends – Stormzy – Sven Väth – Talaboman – Warmduscher – Yves Tumor

Zaterdag 18 juli 2020: A$AP Rocky – Alkpote – Altarage – Altın Gün –Amenra – Angèle – Brutus – The Comet Is Coming – Cult of Luna – Dirtyphonics (live) – Franc Moody –  Gatecreeper – Lethvm – Lorenzo – Lous and the Yakuza – Meetsysteem – Mella Dee – Niska – OBOY – Princess Nokia – Regard Les Hommes Tomber x Hangman’s Chair – Squarepusher

Zondag 19 juli 2020: Amon Tobin Presents Two Fingers – black midi – Chronixx – Dixon – DJ Koze– EarthGang – Eclair Fifi – Floating Points – Flohio – Föllakzoid – Fuzz – GoldLink – Iguana Death Cult – Jayda G – Kamaal Williams – Koba LaD – Les Juliens – The Mauskovic Dance Band – Modeselektor – Motor City Drum Ensemble – Nubya Garcia – The Psychotic Monks – TNGHT – Vladimir Cauchemar

1287 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Black Country, New Road - “Track X”

Een fijne verrassing om de nieuwe week mee te starten: er is nieuwe muziek van Black Country, New Road. De Britse bende…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2020 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.