FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

King Gizzard & The Lizard Wizard, black midi, Black Country, New Road en nog meer gitaren naar Dour 2020!

© CPU – Cédric Depraetere

De afgelopen maanden loste Dour al een heel aantal namen, maar deze keer zijn het vooral de gitaarliefhebbers die in hun handen mogen wrijven. Vandaag maakte het festival namelijk de komst van King Gizzard & The Lizard Wizard, black midi, Black Country, New Road, Warmduscher, Los Bitchos, Dirty Fences, Show Me The Body, Boy Harsher, The K., Milk TV, Annabel Lee, Borokov Borokov, Les Juliens, Cocaine Piss, Last Train, De Ambassade en Iguana Death Cult bekend. Een straffe worp als je het ons vraagt, waarmee Dour andermaal bewijst de vinger aan de pols te hebben.

Met deze 17 namen erbij krijgt de line-up van Dour steeds meer vorm. De komende weken zou nog veel meer volgen. De ticketverkoop is reeds gestart.

Eerder aangekondigd:

Woensdag 15 juli 2020: African Express – AZF – ascendant vierge – Body Sushi – Carl Cox – Eats Everything – La Fleur – Lux18 & Nathan Zahef – Maceo Plex – Rebekah b2b Manni Dee – Zwangere Guy

Donderdag 16 juli 2020: 999999999 – Ben Klock – Billx – Black Lips – Black Sun Empire – Boy HarsherDe Ambassade – Excision – Freeze Corleone – Honey Dijon – Inner City – King Gizzard & The Lizard Wizard – Kings of The Rollers – Los Bitchos – Mahalia – Milk TV – Nastia – Oxmo Puccino – Palms Trax – Rienier Zonneveld – Show Me The BodyThe K. – Turno – Yseult

Vrijdag 17 juli 2020: Annabel LeeBlack Country, New Road – The Black Madonna –  Cocaine PissDirty Fences – FJAAK – Folamour – Gerd Janson – James Blake – Kalash – Last Train –  Les Louanges – Lujipeka – Men I Trust – Nemir – Oliver Tree – Rone– Ross From Friends – Stormzy – Sven Väth – Talaboman – Warmduscher – Yves Tumor

Zaterdag 18 juli 2020: A$AP Rocky – Alkpote – Altarage – Altın Gün –Amenra – Angèle – Brutus – The Comet Is Coming – Cult of Luna – Dirtyphonics (live) – Franc Moody –  Gatecreeper – Lethvm – Lorenzo – Lous and the Yakuza – Meetsysteem – Mella Dee – Niska – OBOY – Princess Nokia – Regard Les Hommes Tomber x Hangman’s Chair – Squarepusher

Zondag 19 juli 2020: Amon Tobin Presents Two Fingers – black midi – Chronixx – Dixon – DJ Koze– EarthGang – Eclair Fifi – Floating Points – Flohio – Föllakzoid – Fuzz – GoldLink – Iguana Death Cult – Jayda G – Kamaal Williams – Koba LaD – Les Juliens – The Mauskovic Dance Band – Modeselektor – Motor City Drum Ensemble – Nubya Garcia – The Psychotic Monks – TNGHT – Vladimir Cauchemar

1332 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Borokov Borokov - "Soddisfatto"

België straalt van het surrealisme. Dat weerspiegelt zich ook in de muziek die in ons kleine landje gemaakt wordt. Denk maar aan…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Squid: 'Hopelijk komen er meer koebellen'

Een van de meest geanticipeerde albums van 2021 is vast en zeker Bright Green Field, het langverwachte debuutalbum van het Brightonse Squid….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single black midi - "Slow"

black midi is intussen niet meer weg te denken uit de Britse postpunkscene. Hun eigenzinnige debuutplaat Schlagenheim werd met veel lof onthaald…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.