Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jessie Reyez – “Ankles”

Al enkele jaren werkt Jessie Reyez aan haar doorbraak en in 2017 leek het dan eindelijk zover te zijn dankzij haar verrukkelijke single “Figures”. Toch is het er toen niet helemaal van gekomen en trok ze zich wat meer terug als artiest om nummers voor onder andere Dua Lipa te schrijven. Nu is ze echter terug op het grote toneel en kunnen we uitkijken naar haar langverwachte debuutalbum Before Love Came To Kill Us dat op 27 maart uitkomt.

Na de pianoballade “LOVE IN THE DARK” krijgen we vandaag een ietwat experimenteler nummer van de Canadese singer-songwriter. “Ankles” is een nummer dat trap, hiphop en pop verbindt en zo een behoorlijke vaart heeft. Voor je het weet is de track al over en heeft Jessie je weer weten in te pakken met haar kenmerkende stem. “Ankles” is een iets ruiger nummer, maar net dat maakt het ook allemaal wat spannender.

Jessie Reyez speelt op 30 april in de Trix en tickets kan je reeds verkrijgen.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

26 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief