Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Disclosure – “Ecstasy”

Deze zomer brengt Disclosure nog eens een bezoek aan ons land en dat met een gloednieuw album onder de arm. Op een naam en datum is het nog even wachten, maar het Britse producersduo lijkt helemaal klaar te zijn voor de komende maanden. In een niet zo ver verleden werkte Disclosure al samen met kleppers als Sam Smith, Khalid, The Weeknd, Gregory Porter, Lorde en London Grammar. Ook voor hun aankomende derde plaat heeft het duo weer met een aantal artiesten samengewerkt, maar namen willen ze voorlopig nog niet vrijgeven. Dat ze die gastartiesten niet altijd nodig hebben, bewijzen ze ons op hun nieuwe single “Ecstasy”.

Disclosure mikt met hun nieuwe single niet op de radio of de hitlijsten, maar wel op de grotere clubs en dansvloeren van deze wereld. De muzikale stempel van Disclosure hoor je op “Ecstasy” meteen, al kiezen de jongens ditmaal wel meer voor de sound van hun begindagen. De opbouw van het nummer naar een echte extase werkt aanstekelijk en stilstaan is dan ook onmogelijk. Stomende beats knallen door de luidsprekers en zorgen ook na vijf minuten niet voor verveling. De jazzy piano zorgt bovendien voor een aangename luchtigheid in “Ecstasy”. Als de rest van de nieuwe plaat minstens evengoed wordt, dan zou het optreden in The Barn wel eens het grootste feestje van Rock Werchter 2020 kunnen worden.

Op donderdag 2 juli speelt Disclosure op Rock Werchter!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1306 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Disclosure - ENERGY (★★★): Net iets te weinig energie

  De broertjes Lawrence waren aan het begin van vorig decennium niet weg te denken uit de hitlijsten, waarbij ze housemuziek verzoenden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Disclosure - "Birthday" (feat. Kehlani & Syd)

Ze leken even van de aardbol te zijn verdwenen, maar sinds begin dit jaar zijn de broertjes van Disclosure weer boven water…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Disclosure - "Douha (Mali Mali)" (feat. Fatoumata Diawara)

Op slechts enkele maanden tijd hebben de broertjes van Disclosure zich helemaal terug op de kaart gezet. Het is niet dat ze…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.