Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Che Lingo – “My Block”

© Zek Al-Bostani

Op zijn zestiende begon Che Lingo met rappen en nu een aantal jaren later staat hij voor zijn finale doorbraak. De Zuid-Londenaar tekende recent bij het label van de Britse acteur en dj Idris Elba, die in hem de volgende Britse superster ziet en Che Lingo de kans biedt om zichzelf muzikaal te ontplooien. Met zijn COLORS-passage in 2017 verzamelde de sympathieke Brit een heel aantal nieuwe fans. Afgelopen zomer mocht de jongeman trouwens zijn talent onder bewijs stellen op het legendarische Glastonbury Festival, waar hij een sterke indruk kon nalaten. De komende maanden mogen we heel wat nieuwe muziek van Che Lingo verwachten, maar nu trapt hij zijn jaar af met het geweldige “My Block”.

“My Block” is alles wat we van een goed hiphop-nummer verwachten. De lyrics hebben voldoende diepgang, de instrumentatie is heel hard en de flow van Che Lingo blaast ons helemaal van onze stoel. De single kenmerkt ook een fijne dynamiek van verschillende harde passages, die ons helemaal hyped krijgen. Ook de vurige energie van Che Lingo valt in positieve zin op en dat maakt van “My Block” één van zijn beste releases tot nu toe. De volgende stap naar het grote publiek is hiermee gezet en doet ons al uitkijken naar een veelbelovend vervolgnummer.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

24 februari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief