Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Loïc Nottet – “Heartbreaker”

©CPU – Ymke Dirikx

Toen Loïc Nottet in 2015 als de Belgische inzending deelnam aan het Eurovisiesongfestival, wisten we dat we nog veel van hem zouden horen. De voorbije jaren ontpopte de Waalse zanger zich tot een van de betere popartiesten van de Belgische muziekwereld. In 2017 kwam zijn debuutalbum Selfocracy uit, sindsdien speelde hij al enkele keren Vorst Nationaal en de AB in Brussel plat en trad hij onder andere op in Canada.

Met zijn nieuwe single “Heartbreaker” stapt Loïc Nottet weg van zijn gebruikelijke genre. Hoewel “Heartbreaker” de ideale soundtrack is voor een warme zomerdag, toont het ritme en de stijl niet dezelfde emoties als “On Fire” of “29”. Het nummer is minder persoonlijk en heeft minder diepgang dan dat we gewoon zijn van Loïc Nottet. In eerdere singles hoorden we reeds dat Loïc Nottet een groot vocaal bereik heeft, maar ook dat missen we in dit nummer. Door “Heartbreaker” krijgen we wel al een klein zomergevoel, maar de warmte die blijft nog even uit.

In april trekt Loïc Nottet met zijn tour door Frankrijk en België met op 26 april een tussenstop in Paleis 12.

20 februari 2020

About Author

Marlies Schelfhout


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief