Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loïc Nottet – “Heartbreaker”

©CPU – Ymke Dirikx

Toen Loïc Nottet in 2015 als de Belgische inzending deelnam aan het Eurovisiesongfestival, wisten we dat we nog veel van hem zouden horen. De voorbije jaren ontpopte de Waalse zanger zich tot een van de betere popartiesten van de Belgische muziekwereld. In 2017 kwam zijn debuutalbum Selfocracy uit, sindsdien speelde hij al enkele keren Vorst Nationaal en de AB in Brussel plat en trad hij onder andere op in Canada.

Met zijn nieuwe single “Heartbreaker” stapt Loïc Nottet weg van zijn gebruikelijke genre. Hoewel “Heartbreaker” de ideale soundtrack is voor een warme zomerdag, toont het ritme en de stijl niet dezelfde emoties als “On Fire” of “29”. Het nummer is minder persoonlijk en heeft minder diepgang dan dat we gewoon zijn van Loïc Nottet. In eerdere singles hoorden we reeds dat Loïc Nottet een groot vocaal bereik heeft, maar ook dat missen we in dit nummer. Door “Heartbreaker” krijgen we wel al een klein zomergevoel, maar de warmte die blijft nog even uit.

In april trekt Loïc Nottet met zijn tour door Frankrijk en België met op 26 april een tussenstop in Paleis 12.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NEVA - "Heartbreaker"

Iets minder dan een jaar geleden bracht NEVA zijn debuut-ep uit, maar sindsdien zijn er een paar dingen veranderd. De sound werd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Laura Tesoro & Loïc Nottet – “Strangers" (feat. Alex Germys)

Laura Tesoro en Loïc Nottet hebben allebei ervaring met het Eurovisiesongfestival, namen beiden deel aan The Voice en kennen allebei hun dansmoves….
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Loïc Nottet: ‘Ik waan me in Wonderland als ik muziek maak’

Loïc Nottet deed het enkele jaren geleden zeer goed op het Eurovisiesongfestival, maar bewees ondertussen dat hij geen one-hit wonder is. In…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.