Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loïc Nottet – “29”

©CPU – Ymke Dirikx

In 2014 startte het indrukwekkende parcours van de Waalse zanger Loïc Nottet in The Voice Belgique. Uiteindelijk werd hij er tweede en bleef hij in het geheugen van de RTBF gegrift, waardoor ze hem een jaar later naar het songfestival stuurden. Met zijn nummer “Rhythm Inside” behaalde hij een meer dan knappe vierde plek, en zijn succes blijft aanhouden. Uitverkochte AB’s, headlineshows op festivals en een zeer goed onthaald debuutalbum staan al op zijn palmares, maar zijn vastberadenheid om verder te groeien is indrukwekkend.

Het heeft dus even geduurd, maar Nottet is dus terug met gloednieuwe muziek die de aanloop vormt naar zijn tweede album. “29” is nog maar eens een nummer geworden waarin zijn buitengewone stemgeluid de hoofdrol krijgt en voor de nodige emotionele toets zorgt die hem zo geliefd maakt. Ook deze keer zijn referenties naar de Australische zangeres Sia nooit ver, maar als een exacte kopie kunnen we het nummer niet beschouwen. “29” is een rustig nummer, dat in al zijn broosheid en sereniteit toch ook heel wat kracht bezit. Een echt natuurtalent.

Op zaterdag 25 april staat Loïc Nottet in Vorst Nationaal. Kaartjes voor zijn opwarmer in de AB op 2 oktober waren op enkele minuten uitverkocht.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1532 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato - "29"

Makkelijk kon je de voorbije jaren niet noemen voor Demi Lovato. Net na het uitbrengen van het intieme “Sober” kreeg de wereld…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Laura Tesoro & Loïc Nottet – “Strangers" (feat. Alex Germys)

Laura Tesoro en Loïc Nottet hebben allebei ervaring met het Eurovisiesongfestival, namen beiden deel aan The Voice en kennen allebei hun dansmoves….
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Loïc Nottet: ‘Ik waan me in Wonderland als ik muziek maak’

Loïc Nottet deed het enkele jaren geleden zeer goed op het Eurovisiesongfestival, maar bewees ondertussen dat hij geen one-hit wonder is. In…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.