Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Balthazar nieuwe headliner Brussels Summer Festival. Win hier het eerste duoticket!

© CPU – Willem Devriendt

Het vijfdaagse Brussels Summer Festival voegt niemand minder dan Balthazar toe aan de line-up. De Belgische band is kersvers winnaar van een MIA voor ‘Best alternative band’, en stond afgelopen week maar liefst drie keer in een uitverkocht Koninklijk Circus. Wat wij daarvan vonden kan je trouwens hier lezen. Deze zomer zullen ze dus terug te vinden zijn in Brussel, namelijk op 20 augustus. Ze spelen dan als headliner van die dag op het paleizenplein samen met het eerder aangekondigde Bon Entendeur. Eerder kondigde BSF ook al , Morcheeba, Lomepal en Therapie TAXI aan.

Omdat we in een vrijgevige bui zijn, geven we meteen al een eerste duoticket weg voor de dag dat Balthazar ten dans speelt. Hoe je kan winnen, ontdek je door onze Instagram-pagina te volgen en de story’s te checken.

Tickets voor Brussels Summer Festival zijn beschikbaar op www.bsf.be

20 februari 2020

About Author

Stijn Grobet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief