Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Lokerse Feesten 2020 pakt uit met Balthazar en The Libertines!

De Grote Kaai opent deze zomer weer tien dagen lang zijn poorten voor dagelijks meer dan tienduizend bezoekers. De afgelopen maanden raakte al bekend dat Black Eye Peas, Lionel Richie, Bad Religion, Sum 41, Snow Patrol en Flogging Molly hun opwachting zullen maken op de Lokerse Feesten. Met nog enkele maanden voor de boeg voegt het festival deze ochtend Balthazar en The Libertines aan de line up van donderdag 6 augustus toe. Vooral over het optreden van The Libertines zullen zich heel wat mensen verheugen, want het wordt verbazingwekkend hun Belgisch festivaldebuut. Of de groep rond Carl Carat en Pete Doherty dan al hun nieuw album uit hebben is nog de vraag, maar dat de set heel wat classics zal bevatten staat als een paal boven water. Met Balthazar heeft Lokerse Feesten ook nog eens een van de populairste en succesvolste bands van België kunnen strikken. Op meer nieuwe bevestigingen is het nog even wachten!

De Lokerse Feesten gaan volgende zomer door van 31 juli tot en met 9 augustus. Meer info en tickets kan je vinden op de site.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen cursief):

Vrijdag 31 juli: Lionel Richie

Zaterdag 1 augustus: Black Eyed Peas

Zondag 2 augustus: TBA

Maandag 3 augustus: Snow Patrol

Dinsdag 4 augustus: TBA

Woensdag 5 augustus: Bad Religion – Flogging Molly – Sum 41

Donderdag 6 augustus: BalthazarThe Libertines

Vrijdag 7 augustus: TBA

Zaterdag 8 augustus: Like Me

Zondag 9 augustus: TBA

18 februari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief