Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SPRINTS – “Kissing Practice”

De Ierse postpunkscène is springlevend en herbergt met SPRINTS een aanstormende band met grote ambities. Het viertal uit Dublin ontstond nog niet al te lang geleden, maar heeft de afgelopen maanden wel heel wat nummers geschreven. Hun doel is dan ook om dit jaar zoveel mogelijk nummers uit te brengen en een aantal mooie festivals te kunnen toevoegen aan hun agenda. Toepasselijk op deze dag vol liefde, brengt de groep het gloednieuwe “Kissing Practive” uit.

SPRINTS is zoiets als het Ierse antwoord op Amyl and the Sniffers. Het tempo is moordend en wekt heel veel energie op. Karla komt heel spitsvondig en venijnig over, waarmee ze toont dat ze wel haar mannetje kan staan in dit genre. “Kissing Practice” is soms wat chaotisch en net dat maakt het geheel zo plezant. De remmen losgooien en gaan op de tonen van de gierende gitaren en ketsende drums is de boodschap. Soms moet het niet altijd ingewikkeld zijn; dat bewijst SPRINTS met hun geweldige nieuwe single.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 februari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief