banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jadu Heart – “Dead, Again”

Met hun debuutalbum Melt Away onder de arm is het Britse elektronicaduo sinds dit jaar alweer een nieuwe weg ingeslagen. Gedaan met al die geheimzinnigheid, want de maskers werden afgezet en met de tweede single die ze dit jaar al uitbrengen lijkt het wel of Dina en Faro alweer bezig zijn met een nieuw project.

Van nummers die uitgebracht worden op Valentijnsdag verwachten we eerder zoete, melige titels en helemaal niet “Dead, Again”. Het is dan ook helemaal geen liefdesnummer; bij het schrijven hadden ze eerder het leven in gedachten en hoe belangrijk het is te voelen dat je leeft, maar dat je toch moeilijk kan ontsnappen aan de alledaagse realiteit. Hoewel het duo nog steeds heel elektronisch klinkt, heeft “Dead, Again” ook wel een vleugje rock in zich. Dit komt vooral door de elektrische gitaar en drum die hier meer op de voorgrond treden dan bij hun ouder werk.

Wie Jadu Heart bij ons aan het werk wil zien, kan op 27 februari afzakken naar de Ancienne Belgique. Daar krijgen ze de AB Club tot hun beschikking, waar een dag later hun maatje mura masa de grote zaal mag afbreken.

FacebookInstagram

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jadu Heart - "'Burning Hour"

Het Britse elektronicaduo Jadu Heart heeft dit jaar al bijna even veel nummers uitgebracht als we maanden doormaakten. Dat komt omdat Dina…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #17

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om elke plaat zijn eigen review te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jadu Heart - "Whitefang"

Het mysterieuze Britse producerduo Jadu Heart werd vooral bekend door hun samenwerking met Mura Masa voor het nummer “U Never Call Me”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.