Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jadu Heart – “Dead, Again”

Met hun debuutalbum Melt Away onder de arm is het Britse elektronicaduo sinds dit jaar alweer een nieuwe weg ingeslagen. Gedaan met al die geheimzinnigheid, want de maskers werden afgezet en met de tweede single die ze dit jaar al uitbrengen lijkt het wel of Dina en Faro alweer bezig zijn met een nieuw project.

Van nummers die uitgebracht worden op Valentijnsdag verwachten we eerder zoete, melige titels en helemaal niet “Dead, Again”. Het is dan ook helemaal geen liefdesnummer; bij het schrijven hadden ze eerder het leven in gedachten en hoe belangrijk het is te voelen dat je leeft, maar dat je toch moeilijk kan ontsnappen aan de alledaagse realiteit. Hoewel het duo nog steeds heel elektronisch klinkt, heeft “Dead, Again” ook wel een vleugje rock in zich. Dit komt vooral door de elektrische gitaar en drum die hier meer op de voorgrond treden dan bij hun ouder werk.

Wie Jadu Heart bij ons aan het werk wil zien, kan op 27 februari afzakken naar de Ancienne Belgique. Daar krijgen ze de AB Club tot hun beschikking, waar een dag later hun maatje mura masa de grote zaal mag afbreken.

FacebookInstagram

14 februari 2020

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief