Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Grimes – “Delete Forever”

De Canadese artieste Grimes is zwanger en niet alleen van een plaat. In het begin van het jaar maakte het 31-jarige multi-talent de zwangerschap van haar eerste kindje bekend, en ook haar vijfde album Miss Anthropecene ziet al vlug het levenslicht. Claire Elis Boucher, de burgerlijke naam van Grimes, is een echt begrip in de popculturele wereld. Ze weet op te vallen door haar unieke producties en muzikale combinaties; zo ook vandaag.

Het lijkt moeilijker dan ooit tevoren om Grimes’ album in enkele woorden samen te vatten, want “Delete Forever” is weer een geheel nieuwe kant van de zangeres. “My Name Is Dark” was nog een duister elektropopnummer, maar “Delete Forever” is een eerder schuchter nummer voor Grimes, maar net dat maakt het des te specialer. Het is iets meer back to basic en komt daardoor even verrassend uit de hoek als haar overdraaide producties.

Miss Anthropecene verschijnt op vrijdag 21 februari.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1303 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Grimes - Miss Anthropocene (★★★★): Conventie van contradicties

Claire Boucher brak tien jaar geleden door als diy-artiest uit de undergroundmuziekwereld van Montréal. Grimes loste op vijf jaar tijd vier albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Grimes - “4ÆM”

In aanloop naar de voor 21 februari aangekondigde release van haar vijfde album Miss Anthropocene, blijft de Canadese electropopfee Grimes singles lossen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Grimes - "My Name Is Dark (Art Mix)"

We hebben bij Dansende Beren een boontje voor interessante alternatieve popacts zoals Charli XCX, Eartheater of FKA Twigs, maar ook Grimes behoort…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.