Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nightwish – “Noise”

Ondertussen is Nightwish al meer dan twintig jaar bezig met het maken van muziek en zijn ze een van de meest gekende bands in hun genre. De Finse metalband bracht in 2015 het album Endless Forms Most Beautiful uit. Dit was het eerste album met de Nederlandse frontvrouw Floor Jansen, die in 2013 officieel de nieuwe zangeres werd. In 2019 was Floor te zien in het Nederlandse programma ‘Beste Zangers’, waardoor de populariteit van de band vooral in Nederland heel wat groeide.

Toen Nightwish aankondigde dat er gewerkt werd aan een nieuw album, waren de fans zeer enthousiast. Na het uitbrengen van “Noise” stroomden de positieve reacties binnen. Wanneer je deze single beluistert, weet je meteen dat het Nightwish is. Alle typische kenmerken van de band zijn aanwezig: het lijkt wel een mix van verschillende songs samen met een unieke twist.

Dit is alvast een zeer sterk nummer met een boodschap en het smaakt naar meer. Het negende studio album Human. :II: Nature zal op 10 april verschijnen. Op 26 november mogen we Nightwish opnieuw verwelkomen in de Lotto Arena na een fantastische show in 2018.

FacbookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silent Planet – “Terminal”

Wie de laatste jaren de metalcore scene volgde, heeft ongetwijfeld al van Silent Planet gehoord. De heren mixen normaal gezien religieuze verzen,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Every Time I Die – “Planet Shit”

In de laatste tien maanden bracht Every Time I Die reeds vijf singles uit voor hun aanstaande album Radical. Nu zijn de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single We Came As Romans – “Black Hole” (feat. Caleb Shomo)

Sinds het overlijden van zanger Kyle Pavone in 2018 heeft We Came As Romans zich beperkt tot drie releases. Met “Carry The…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.