Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single O S K I – “Black Tinted Car Windows”

Foto: _rawfile_

Jong geleerd is oud gedaan. Dat weet Oscar Santos als de beste, want ondanks dat hij nog maar zestien jaar jong is, maakt hij al sinds zijn negende muziek. Na een deelname aan The Voice Kids en eerste successen als dj vervaagde begin 2019 de liefde voor EDM stilaan en werd de passie voor hiphop dankzij onder andere Tyler, The Creator des te groter. O S K I was geboren en kende al snel een goede start. Zo werd hij onder andere uitgeroepen tot NRJ Next en halen zijn nummers vlot heel wat streams.

“Black Tinted Car Windows” is opnieuw een nummer waarvoor O S K I de productie geheel in eigen handen nam en zichzelf dus helemaal kon uitleven. Zijn teksten zijn uitbundig, net zoals zijn zelf gemaakte beats, waardoor zijn muziek erg verfrissend weet over te komen. Met O S K I is de toekomst van de Belgische hiphop zeker, want ook de komende maanden zal hij nummers blijven droppen. In de gaten houden!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief