Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wasted Shirt (Ty Segall & Black Pus) – “All Is Lost”

In het begin van dit jaar maakten we al de melding dat Ty Segall en Black Pus (Brian Chippendale van Lightning Bolt) een album gingen uitbrengen onder Wasted Shirt. Eind februari, op de 28ste om precies te zijn, is het dan ook zover en verschijnt Fungus II. Eerder hoorden we al debuutsingle “Double the Dream” en nu volgt een tweede voorsmaakje in de vorm van “All Is Lost”. Het toont nog maar eens aan dat we dat album echt in de gaten zullen moeten houden.

Veel zang komt er niet aan te pas in “All Is Lost”, of het moet de beginschreeuw zijn die je meteen wakker knalt. Met enkele chaotische gitaren en dreigende drums kom je precies in een of ander gesticht terecht, maar eens de baslijn inkomt, kruipt er toch melodie in het nummer. Het is een typerende Ty Segall sound die het nummer van de nodige fuzz voorziet. Dit in combinatie met wat schreeuwerige vocals zorgt ervoor dat je tegelijk alles wilt kapot slaan en ook angst hebt voor hetgeen de band produceert. “All Is Lost” geeft werkelijk perfect weer wat de titel belooft en breekt alles hopeloos in twee. Zowaar nog beter dan de debuutsingle.

3691 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Ty Segall - Three Bells (★★★½): Zorgvuldige mijmeringen, te midden van chaos

Werp je een blik op zijn recente solo-discografie, dan valt op dat Ty Segall (garagegod, fuzzfijnproever en hondenliefhebber) in de laatste jaren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ty Segall – “My Best Friend”

Een mens en zijn hond, het zijn soms twee handen op één buik. Wie Ty Segall volgt, weet dat zijn honden een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ty Segall - "Eggman"

Waar hij vroeger niet schroomde om jaarlijks drie studioalbums uit te brengen, leek muzikale duizendpoot Ty Segall het de laatste tijd iets…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.