Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Hinds – “Good Bad Times”

Nood aan een flinke portie vrouwenpower? De vier Spaanse dames achter Hinds helpen je graag, want ze kwamen vandaag met het nieuws dat ze op 3 april hun derde album The Prettiest Curse zullen uitbrengen. In 2016 brachten ze hun eerste langspeler Leave Me Alone uit en ze hebben ons sindsdien gelukkig niet gerust gelaten. Vandaag kwam de opvolger van “Riding Solo“, de eerste single van hun derde album, uit.

Hinds zorgt op “Good Bad Times” voor 100% feel good, wat aan hun zonnige melodieën te danken valt. Leuk extraatje is dat ze in de track nog eens hun beste ‘Spanglish’ bovenhalen, een zelf uitgevonden term voor een mix tussen Engels en Spaans. De catchiness van hun ludieke rockmuziek zorgt al meer dan vijf jaar voor een goede sfeer, en al die goede vibes komen op “Good Bad Times” samen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief