Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single COUNTERFEIT. – “11:44”

Een paar maanden geleden stonden de jongens van de Engelse band COUNTERFEIT. nog op het podium van Trix in Antwerpen en ondertussen zijn ze al weer terug met nieuw materiaal. Na hun nieuwe single “The New Insane” die we begin januari te horen kregen, brachten ze vandaag ook al meteen een nieuwe single uit. In maart 2017 brachten ze hun debuutalbum Together we are stronger uit en zoals het er nu naar uit ziet kunnen we ons elk moment aan een tweede album verwachten. Een titel en een exacte releasedatum heeft de vijfkoppige band nog niet, maar met “The New Insane” en “11:44” kunnen we alleen maar hopen dat ze niet al te lang meer op zich laten wachten.

“11:44” blijft redelijk gelijkaardig aan vorige nummers die COUNTERFEIT. al eerder uitbrachten. De energieke punk en rock waar deze vijf bekend voor staan, is dan ook meteen te herkennen in deze nieuwe single. Openen doen ze met een hoge toon en de tekst begint meteen straight to the point, wat ze de rest van het nummer ook niet meer loslaten en waarmee ze een onderliggende politieke boodschap naar voren willen schuiven. Met de laatste zin van het nieuwe nummer ‘Man, you ain’t seen the last of me’ kunnen we alleen maar met hoge verwachtingen uitkijken naar een volgend album dat binnenkort zal verschijnen.

Facebook  Website

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

25 januari 2020

About Author

Lowie Vandyck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief