Muzieknieuwtjes

Tal van nieuwe namen aangekondigd voor Groezrock!

Het Belgische Walhalla van de punk en hardcore Groezrock komt twee maanden voor het festival in Meerhout met een nieuwe lading aan aankondigingen.

De punkers onder ons zullen verheugd zijn met de namen Swingin’ Utters, Ska-core punkband Choking Victim, Red City Radio, Nothington, Mobina Galore en de punkrock van Arcane Roots en COUNTERFEIT. Voor de liefhebbers van hardcore zijn er WOLF DOWN, Incendiary en Blood Youth en de legendarische Gorilla Biscuits, Cro-Mags en No Turning Back.

Voor degenen die het iets rustiger willen is er de pop-punk van Zebrahead, Boston Manor en Call It en de rock van toyGuitar, Tradewind, de post-rock van het Indische Skyharbor en de post-hardcoreband mewithoutyou.

Ook Belgische bands als BRUTUS, F.O.D., Cocaine Piss en Young Hearts zijn niet meer weg te denken op de iets stevigere festivals!

Groezrock zal 29 en 30 april plaatsvinden in Meerhout en telt dit jaar slechts drie podia (één minder dan vorig jaar wegens problemen met het terrein). Een overzicht van alle namen die reeds aangekondigd zijn kan je vinden op hun website.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brutus - "Victoria"

21 oktober staat met stip aangeduid in de agenda’s van heel wat metalfanaten, want dan brengt Brutus namelijk zijn langverwachte derde langspeler…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Boston Manor – “Inertia”

Eerder dit jaar bewezen de Britten van Boston Manor op Graspop hoe entertainend poppunk nog altijd kan klinken. Met een ongelofelijke energie…
InstagramLiveRecensies

Lokerse Feesten 2022 (Festivaldag 3): Traditionele duivelverering

Tradities zijn er om in ere te houden. Sinds 2010 is de eerste zondag van het stadsfestival gereserveerd voor het hardere genre….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.