Muzieknieuwtjes

Tal van nieuwe namen aangekondigd voor Groezrock!

Het Belgische Walhalla van de punk en hardcore Groezrock komt twee maanden voor het festival in Meerhout met een nieuwe lading aan aankondigingen.

De punkers onder ons zullen verheugd zijn met de namen Swingin’ Utters, Ska-core punkband Choking Victim, Red City Radio, Nothington, Mobina Galore en de punkrock van Arcane Roots en COUNTERFEIT. Voor de liefhebbers van hardcore zijn er WOLF DOWN, Incendiary en Blood Youth en de legendarische Gorilla Biscuits, Cro-Mags en No Turning Back.

Voor degenen die het iets rustiger willen is er de pop-punk van Zebrahead, Boston Manor en Call It en de rock van toyGuitar, Tradewind, de post-rock van het Indische Skyharbor en de post-hardcoreband mewithoutyou.

Ook Belgische bands als BRUTUS, F.O.D., Cocaine Piss en Young Hearts zijn niet meer weg te denken op de iets stevigere festivals!

Groezrock zal 29 en 30 april plaatsvinden in Meerhout en telt dit jaar slechts drie podia (één minder dan vorig jaar wegens problemen met het terrein). Een overzicht van alle namen die reeds aangekondigd zijn kan je vinden op hun website.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single F.O.D. - "Back to Where You Once Belonged"

Na hun Sleepville-album en diens deluxeversie in 2020 bleef het enkele jaren stil voor F.O.D op releasevlak. Daar komt binnenkort verandering in,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single F.O.D. - "A Thousand Shots"

Met hun ontstaan in 2011 en “Carry On” in datzelfde jaar wist F.O.D. zich meteen sterk te positioneren. De melodische punkscene in…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Jera on Air voegt vierde festivaldag toe met onder andere The Prodigy en Enter Shikari

Als een donderslag bij heldere hemel: zo voegde Jera on Air vandaag uit het niets een vierde dag toe aan zijn festival….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.