Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bamily – “Little Brother”

Bamily bestaat nog maar een klein half jaar en toch werden ze door NME al uitgeroepen tot een van de nieuwkomers die 2020 zullen kleuren. De band uit Londen heeft nog maar vijf nummers uitgebracht en plannen nu de release van een eerste ep. Het speciale aan de band is dat ze live naast de conventionele instrumenten ook gebruik maken van hun dj-skills en zo samples verwerken in hun liveshows. Hun hapklare pop wordt beïnvloed door andere genres als disco, hiphop en soul. Die combinatie slaat aan, want ook met hun nieuwe “Little Brother” krijgen ze een glimlach op ieders gezicht.

“Little Brother” is al stukken minder poppy dan hun voorgaande singles en toch hoor je meteen die typische Bamily sound weer. De warme klanken die de vier creëren zijn een streling voor het oor en geven je meteen een laidback gevoel. Vooral de soulelementen steken er deze keer bovenuit en brengen ons al gauw in vervoering. Het krachtige refrein krijgt door de leuke samenzang een extra gelaagdheid die “Little Brother” nog sfeervoller maakt. Bamily raakt je rechtstreeks in het hart met “Little Brother” en tovert daarbij op magische wijze weer een glimlach op je gezicht.

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

25 januari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief