Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single ROSALÍA – “Juro Que”

© CPU – Nathan Dobbelaere

In 2018 veroverde Rosalía de wereld met haar geweldig vernieuwend album El Mal Querer. Sindsdien kregen we fantastische liveshows van haar te zien en verscheen er ook nu en dan eens een single van de Spaanse. Daarop geen flamencogeluiden meer zoals op die plaat, maar wel een commerciëlere sound. Maar het lijkt dat de zangeres die flamenco nog niet definitief vaarwel heeft gezegd, want op “Juro Que” horen we ze terug zoals op haar album uit 2018.

We horen zowaar een Spaans gitaartje doorheen de song van “Juro Que” en dat doet natuurlijk een zomers sfeertje ontstaan. Samen met de sterke vocale uithalen van Rosalía zelf, word je al snel betoverd en meegesleurd in het verhaal dat de zangeres hier probeert te vertellen. Er kruipt ook wat autotune in, maar dat lijkt niet echt te storen omdat het best goed in het geheel ligt en een soort extra dimensie aanbiedt. Ook hier krijgen we weer een sterke clip en zo brengt Rosalía haar visueel en muzikaal spektakel voor een zoveelste keer samen, dat alles terwijl ze niet de commerciële tour opgaat. Fijn dat de zangeres trouw blijft aan haar sound na enkele uitwijdingen in het meer urbanpopgenre.

23 januari 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief