Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single La Roux – “Automatic Driver”

De grote gloriejaren van La Roux liggen helaas achter de rug, want haar terugkeer lijkt heel wat mensen te ontgaan. Elly Jackson vierde haar grootste successen met de singles “Bulletproof” en “In For The Kill”, maar kon achteraf nooit meer aan die successen tippen. Haar vorige album Trouble in Paradise dateert intussen al van 2014, maar gelukkig komt binnen enkele weken haar derde album uit.

“Automatic Driver” is een nummer zoals La Roux er al veel uit heeft, maar bevat uiteraard dezelfde catchy sound die haar zo geliefd maakt. De disco-vibes met leuke synths en groovy baslijn werken anno 2020 nog steeds uitstekend, al vragen we ons af of een volledige herbronning niet eens voor verfrissing had gezorgd. Het is nog steeds fijn om naar te luisteren, maar we merken weinig evolutie op.

Supervision verschijnt op vrijdag 7 februari.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

23 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief