Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Shaqdi – “Predictable”

De in Londen vertoevende Shaqdi is thuis in verschillende culturen. Haar vader komt uit Palestina, terwijl haar moeder opgegroeid is in het mooie Zweden, maar ondertussen werkt Shaqdi dus in Groot-Brittannië aan haar muzikale ontdekkingstocht. Erykah Badu en The Neptunes behoren tot de grootste invloeden van dit te ontdekken talent en dat hoor je ook.

“Predictable” is weer een fijne r&b-parel geworden, waarop ze zich kwetsbaar weet op te stellen. Op vlak van productie is dit misschien niet het meest opvallende nummer, maar toch kunnen we genieten van de jazzy r&b. “Predictable” doet zijn naam misschien net iets te veel eer aan, al maakt Shaqdi’s warme stem heel wat goed.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

22 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief